suehasan.com: JADUAL WAKTU BERBUKA 2019

JADUAL WAKTU BERBUKA 2019



Ahlan wasalam ya Ramadhan kareem.

Semoga Ramadhan tahun ni menjadi titik perubahan untuk kita semua menjadi hamba Allah yang bertaqwa.


Minuman isotonik perisa Oren & Limau+Lemon

Korang dah standby air untuk sahur dan berbuka nanti ke?

Kalau belum, ni haa ada satu air yang mak nak recommend kat korang. Agar sentiasa terhidrat tubuh badan sepanjang hari.

Performance Drink perisa limau. Sebelum hanya available perisa oren je. Perisa ni belum masuk Malaysia lagi masa tu.

Sempena menyambut ramadhan ni, Shaklee bukan saja bawak masuk perisa baru, Shaklee bagi diskaun lagi untuk korang jalani puasa dengan bertenaga.

Minuman isotonik ni mencegah badan kita dari dehidrasi semasa puasa. Bagus sangat untuk korang yang sentiasa aktif tu ambik. .
Kalau korang sejenis kuat bersukan pun patut sangat standby performance drink ni tau.


Harga promosi 2 canister RM181.20 ( AHLI)


Untuk bulan ni Shaklee buat combo perisa Oren+Limau. Less 10%. Harga RM226 sebelum less.

Grab sekaarang tau. Lepas ni tak payah dah la nak beli Limau ais, teo limau , sirap limau bagai sebab dah ada performance drink limau kat rumah. Goncang je bila nak minum😘

Tekan link ni tau⤵
wasap.my/60173086058

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

suehasan.com Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign