suehasan.com: 11 SEBAB KUKUH KENAPA WAJIB AMBIL SET PANTANG SHAKLEE

11 SEBAB KUKUH KENAPA WAJIB AMBIL SET PANTANG SHAKLEE

Fasa berpantang paling rumit kot bagi mak-mak selain dari fasa membesarkan anak-anak.Masa berpantang ni lah,emosi dan fizikal kena over take care sebab macam-macam boleh jadi.

Healing fasa ni bukan sekadar kena jaga makan ke,badan pun kena jaga jugak.Ada yang lebih suka berpantang secara tradisional.Ada yang suka jenis moden sebab tak renyah.Ada jugak yang suka campur kedua-duanya sebab ada pro & cons jugak.Macam sue sendiri pun memang campurkan moden & tradisional.

Nak share dengan korang mengenai set pemulihan semasa pantang.Vitamin Shaklee ni complete dengan nutrisi & mineral penting untuk pulihkan balik atau kembalikan balik tenaga selepas bersalin.Untuk kali kedua berpantang pun sue still stick dengan set pantang Shaklee ni tau.

Apa yang best sangat dengan produk ni ialah :

1. Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin sama ada secara normal atau ceaser
2. Meningkatkan susu ibu
3. Memberikan tenaga berpanjangan
4. Memulihkan libido (untuk fungsi keintiman)
5. Melindungi rambut dan kuku ibu
6. Membentuk kontur tubuh menawan
7. Meningkat imuniti ibu dan bayi
8. Mengurangkan kesan strechmark 
9. Membuang toksin dari badan 
10. Mencantik dan menganjalkan kulit
11. Menurunkan berat badan

Premium set pantang by Shaklee

Cuma untuk kali kedua bersalin ni sue memang nak recover diri cepat-cepat so sue add on Vivix.Vivix ni kesan dia kita boleh dapat seawal 2 minggu.So far,memang cepat dangat luka bersalin sue elok.Jahitan cepat bercantum & tenaga pun pulih dengan cepat dari sebelum ni.Maklum la,nak handle lagi sorang hero.Tak boleh nak lemau-lemau sangat dah.



Rata-rata yang bersalin caeser ambik vivix ni pun akui proses pemulihan tu mrmang cepat.Luka cazer cepat bercantum.Vivix ni akan repair sel-sel dalam badan kita.Nak makan pun tak susah.Cuma sekali sehari je ambik.

Kalau korang nak tahu lebih detail boleh la contact sue.Mana tahu rezeki korang dapat diskaun extra lagi.Hahaha!

Klik link ni👇
www.wasap.my/60173086058

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

suehasan.com Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign