KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SHAKLEE SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS?

1 botol ada 180 biji.Tahan 6 bulan.


Dah hampir 6 tahun sue consume Vitamin C sustained release Shaklee ni.So far,memang rasa serasi sangat dengan kulit.Even sue tak pakai skin care pun jerawat still takut nak tumbuh.

Paling sue perasan,jerawat belakang badan.Mak aih,hilang tanpa kesan.Memang licin sungguh dah.Kalau dulu penuh belakang dengan jerawat halus tu.Tak selesa sangat.

Korang kalau tengah survey atau berkira kira nak beli Vitamin C,sue suggestkan korang cuba Vitamin C Shaklee ni.Highly recommend.

✅ SR Vita C Plus adalah dari sumber yang semulajadi
✅ Tinggi kandungan potensi  500mg vitamin C. 
✅ Shaklee menggunakan vitamin C yang diperolehi daripada kanji  jagung (“sumber semulajadi vitamin C”) untuk membekalkan sebahagian besar  vitamin C pada label. 
✅ Vitamin C yang dihasilkan dengan cara ini adalah sama dengan molekul yang dimiliki oleh buah-buahan sitrus.

Sistem Proprietari Sustained-Release yang secara beransur-ansur melepaskan vitamin C ke dalam tubuh selama 5 jam.

Ini memastikan yang vitamin C adalah tersedia apabila tubuh memerlukannya & ia adalah bersamaan dengan memakan 1.5 BIJI OREN SETIAP JAM untuk setiap jam selama 5 jam!




Boleh hubungi sue untuk pembelian ye.Klik je link ni www.wasap.my/60173086058

0 comments:

Post a Comment