Testimoni ~ Tiada lagi JERAWAT , PIGMENTASI dan WARNA KULIT TAK SEKATA




Makin ramai yang mendapat manfaat dari set kecantikan kulit Shaklee ini. Puan Nurul adalah salah seorang yang telah berjaya mendapatkan kulit wajah yang diidamkan. Mari tengok apa kata Puan Nurul.


"Ha! no photoshopping. below is the real me after consuming shaklee set kecantikan kulit.lepas kurang 3 bulan.. kawan2 dan my mama jugak tegur dah elok kulit. i x flawless sepenuhnya lagi. masih ade siket kesan scar tu. tp akan hilang if consume VITAMIN E untuk hilangkan parut. ESP untuk licin gebu kan kulit, selain GASTRIK (i ade masalah tu) B COM untuk ratakan balik warna kulit i ni yg merah sana sini lah. pheeewww~~!! now... tinggal pakai bedak je xyah pki concealer bile outing

Now, ble nampak je kawan2 ade masalah ni, i terus promote..Kesian tau bile dorang jgk DEPRESS sbb ade masalah mcm ni. BECAUSE I'VE BEEN THROUGH THAT! So the thing is... Sharing the good things will make u guys happy. SERIOUSLY.. sekarang baru yakin nk jadi distributor plak.

Sebagai tambahan, now sedang makan NUTRIFERON, sbb i takot masalah jerawat n berpunca dari RESDUNG. will follow up the effect. nak convince kan people, kite kene testimoni dulu kan.

dengan izin Allah, alhamdulillah..
Xcuba, x tau.
Thanx to my sister sbb banyak dorongan dan galakan. hahaha!!!!" - Pn. Nurul



 
 










 PM : Sue Hasan (fb)
SMS / Wechat / Whatsapp : 017-3086058
COD : Kepong , Selayang , Batu Caves
Pos : Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment