Vitamin Multipurpose - Vitalea

Amboi..MULTIPURPOSE..propa ke hape tu?macam barang multipurpose pun ada kan.. ^_^

Kenapa saya namakan Vitalea ni sebagai Vitamin serbaguna? Sebab Vitalea ni memang vitamin MULTIPURPOSE aka serbaguna !



Jom kita semak sama-sama asbab musababnya :-

1) Vitalea di ambil oleh golongan emas (orang tua/ibu bapa ) untuk meningkatkan tahap kesihatan mereka ketika di usia emas.Vitalea ni mengandungi Vitamin A iaitu sebagai doctor yang menjaga kesihatan mata dan menjaga system respiratori (pernafasan) bagi golongan emas ini.maklum la,bila usia makin meningkat,mata & pernafasan pun makin menurun kan...

2 ) Vitalea sebagai penambah nutrisi untuk perempuan yang mengandung.Ketika mengandung,nutrisi penting bagi menutup kekurangan zat di dalam badan si ibu dan bayi.Vitalea yang mengandungi 12 vitamin dan 7 mineral penting ini memastikan sel2 dam badan hidup,membantu proses tumbesaran bayi dalam kandungan.Vitalea yang di ambil oleh si ibu juga membantu memberi kecergasan pada tubuh badan agar tidak lesu.

3) Vitalea juga sebagai vitamin kecantikkan untuk anak dara.Kenapa anak dara?mak dara tak leh cantik-cantik ke?hikhik..soalan tu jawab sendiri..Dalam Vitalea ni terkandung jugak Vitamin kecantikkan iaitu Vitamin C & Vitamin E.Apa fungsi Vitamin C & Vitamin E untuk kecantikkan ni yer?haa,yang soalan 2 mintak anda scroll sendiri tang list senarai vitamin kat sebelah yer.kat situ banyak huraian tentang vitamin cantik ni.

4 ) Vitalea untuk lelaki gagah perkasa.haha,ingat vitamin-vitamin sebegini tercipta untuk "gegurl" saja ke.kandungan Zinc yang ada dalam Vitalea ni jugak dapat membantu menjaga kesihatan prostat lelaki.memberi tahap kesuburan yang baik kepada golongan adam.Dapat meningkatkan keupayaan seksual lelaki (18sx).Belum cukup umo jangan baca statement ni hokeh!

5 ) Vitalea sebagai penajam minda untuk pelajar.Kandungan Vitamin yang ada dalam setiap tablet Vitalea ni mampu memberi kecergasan minda kepada pelajar.Sebenarnya bukan untuk pelajar saja,malah untuk orang yang bekerja jugak.Minda yang letih dan badan yang lesu menyebabkan tumpuan kita terhadap pembelajaran dan kerja akan terjejas jika otak yang kita guna sehari-hari mengalami kekurangan nutrisi penting untuk badan & otak.

Okeh,diatas ada 5 kegunaan Vitalea Shaklee ni.baru 5,ada lagi sebenarnya.Banyak sangat tau.Antara Vitamin yang terkandung dalam 1 tablet Vitalea ialah Vitamin A,D,E,C,Asid folik,B,Biotin,kalsium,Fosforus,Iodin,Zat Besi,Magnesium,Copper & Zinc.

Kalau anda memang tergolong dalam kategori Mr/Ms "M" yang nak telan banyak-banyak vitamin,saya syorkan anda cuba vitalea ni.Bagi masa untuk diri anda dalam setahun je untuk konsisten consume Vitalea.Saya yakin anda di luar sana takkan menyesal.

Jangan segan silu minta special price dari saya tau!










PM : Sue Hasan (fb)
SMS / Wechat / Whatsapp : 017-3086058
COD : Kepong , Selayang , Batu Caves
Pos : Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment