Testimoni Set Kecantikkan



Testimoni dari Hani, gambar sebelum...kulit berminyak dan tidak sekata..Selepas tanpa rona kulit dan tidak berminyak.memang cantik kulit dia, saya ada terjumpa dekat HQ Shaklee baru-baru ni..tapi tak sempat nak tegur sibuk uruskan order dan penghantaran kebetulan hari tu ada meeting di HQ Shaklee Empire Subang, Hani pun datang...dia juga salah seorang testimoni Langsing tau...nanti entri akan datang saya selitkan ye...

So, tau tak Hani amik set yang mana? dia guna Set D (Vitamin C, Vitamin E, B Complex) + GLA dan ESP
 
 
 
 
 
The Best Testimoni of the Year..hehe..Cik ni juga mengamalkan Set D + ESP, Jerawat besar-besar dipipi mula hilang 3-4bulan penggunaan secara konsisten. teruja kan tengok testimoni orang lain. Untuk konsultansi percuma boleh hubungi saya. cadangan boleh diberi mengikut budget dan kondisi pengguna.
 
 
PM : Sue Hasan (fb)
SMS / Wechat / Whatsapp : 017-3086058
COD : Kepong , Selayang , Batu Caves
Pos : Seluruh malaysia

0 comments:

Post a Comment