Performance Drink Shaklee - Pilihan Atlet

Manfaat utama : 

1 . Meningkatkan daya ketahanan badan.Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat ,menggantikkan air yang hilang sewaktu latihan fizikal , menigkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

2. Membekal tenaga & daya ketahan fizikal.Mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi kadar metabolisma air dalam tubuh.Ia mengandungi pottasium , kalsium , sodium , phosporus , magnesium dan chloride.Produk ini turut di rumus khas dan esklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetap di kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian.

3. Mencegah penghidratan ,mengurangkan kehausan ,mencegah penghidratan ,melembabkan kulit dan kelihatan muda.

4. Mengekalkan paras gula.Terbukti secara kliknikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.

Performance Drink ni memang sedap diminum begitu sahaja.Boleh juga ambil bila-bila masa.Sangat sesuai untuk atlet dan yang buat keja berat dan lasak.Malahan sesuai juga diambil ketika berpuasa,bagi yang selalu berjaga malam, sebelum atau selepas pembedahan dan paras gula yang rendah dalam badan.


Untuk info & pesanan :


PM : Sue Hasan (fb)
SMS / Wechat / Whatsapp : 017-3086058
COD : Kepong , Selayang , Batu Caves
Pos : Seluruh malaysia0 comments:

Post a Comment