Mealshake - Nutrisi Lengkap Berzat

Ramai dok sebut Mealshake...Mealshake...Ape sebenarnya yang terkandung dalam Mealshake tu sampaikan ramai ibu-ibu memborong setiap bulan untuk anak-anak mereka?

Mealshake Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.Ia diperbuat daripada bahan semulajadi -buahan , sayuran , kacang soya , lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap kedalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa,

Mealshake sesuai  untuk semua golongan ,bayi , pelajar ,kanak-kanak membesar ,ibu mengandung , atlet , pengamal sayuran (vegetarian) orang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera.


Manfaat Utama :

1. Nutrisi lengkap- Menyediakan 24 jenis vitamin ,mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita.Ia turut mengandungi lecitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa) membantu pembinaan sel-sel kulit , kuku , rambut , organ , darah , imun dan lain-lain.
3. Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik , biotin , kaya dengan kalsium dan magnesium yang di perlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
4. Antioksida - Mengandungi vitamin A,C,E,Zinc,Selenium yang merupakan agen antioksida yang bertindak melawan jangkitan dan melawan proses penuaan.
5. Mengembalikan seri wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap ,zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat sekaligus memberikan kompleksi wajah / kulit yang lebih cantik.
6. Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
7. Kelazatan rasanya - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi,penggantian segera terhadap kekurangan vitamin , mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan .

Haa...banyak khasiatnya kan..sebotol boleh tahan sehingga 2bulan lebih jika di berikan kepada anak-anak.Tak rugi pun melabur untuk kesihatan orang tersayang kan..termasuk diri sendiri.


Untuk info & pesanan :


PM : Sue Hasan (fb)
SMS / Wechat / Whatsapp : 017-3086058
COD : Kepong , Selayang , Batu Caves
Pos : Seluruh malaysia

0 comments:

Post a Comment