Performance Drink Shaklee - Pilihan Atlet

Manfaat utama : 

1 . Meningkatkan daya ketahanan badan.Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat ,menggantikkan air yang hilang sewaktu latihan fizikal , menigkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

2. Membekal tenaga & daya ketahan fizikal.Mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi kadar metabolisma air dalam tubuh.Ia mengandungi pottasium , kalsium , sodium , phosporus , magnesium dan chloride.Produk ini turut di rumus khas dan esklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetap di kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian.

3. Mencegah penghidratan ,mengurangkan kehausan ,mencegah penghidratan ,melembabkan kulit dan kelihatan muda.

4. Mengekalkan paras gula.Terbukti secara kliknikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.

Performance Drink ni memang sedap diminum begitu sahaja.Boleh juga ambil bila-bila masa.Sangat sesuai untuk atlet dan yang buat keja berat dan lasak.Malahan sesuai juga diambil ketika berpuasa,bagi yang selalu berjaga malam, sebelum atau selepas pembedahan dan paras gula yang rendah dalam badan.


Untuk info & pesanan :


PM : Sue Hasan (fb)
SMS / Wechat / Whatsapp : 017-3086058
COD : Kepong , Selayang , Batu Caves
Pos : Seluruh malaysia



Continue Reading

Mealshake - Nutrisi Lengkap Berzat

Ramai dok sebut Mealshake...Mealshake...Ape sebenarnya yang terkandung dalam Mealshake tu sampaikan ramai ibu-ibu memborong setiap bulan untuk anak-anak mereka?

Mealshake Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.Ia diperbuat daripada bahan semulajadi -buahan , sayuran , kacang soya , lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap kedalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa,

Mealshake sesuai  untuk semua golongan ,bayi , pelajar ,kanak-kanak membesar ,ibu mengandung , atlet , pengamal sayuran (vegetarian) orang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera.


Manfaat Utama :

1. Nutrisi lengkap- Menyediakan 24 jenis vitamin ,mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita.Ia turut mengandungi lecitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa) membantu pembinaan sel-sel kulit , kuku , rambut , organ , darah , imun dan lain-lain.
3. Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik , biotin , kaya dengan kalsium dan magnesium yang di perlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
4. Antioksida - Mengandungi vitamin A,C,E,Zinc,Selenium yang merupakan agen antioksida yang bertindak melawan jangkitan dan melawan proses penuaan.
5. Mengembalikan seri wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap ,zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat sekaligus memberikan kompleksi wajah / kulit yang lebih cantik.
6. Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
7. Kelazatan rasanya - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi,penggantian segera terhadap kekurangan vitamin , mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan .

Haa...banyak khasiatnya kan..sebotol boleh tahan sehingga 2bulan lebih jika di berikan kepada anak-anak.Tak rugi pun melabur untuk kesihatan orang tersayang kan..termasuk diri sendiri.


Untuk info & pesanan :


PM : Sue Hasan (fb)
SMS / Wechat / Whatsapp : 017-3086058
COD : Kepong , Selayang , Batu Caves
Pos : Seluruh malaysia
Continue Reading

Side Income


Alhamdulillah , saya dah merasai manisnya buat side income dengan Shaklee. Saya juga mempunyai kerja hakiki..makan gaji kata orang.Tapi itu tidak menghalang saya dari terus menjalankan bisnes di hujung jari ni.Kekangan masa? Yes,semua orang pun rasa takda masa / tak sempat nak buat...begitu juga dengan saya pada suatu masa dulu.Tapi berkat bimbingan dari mentor kesayangan, doa ,serta dengan izin yang maha Esa,saya boleh lakukannya.

Kalau uolls masih tercari-cari bisnes yang boleh dibuat di rumah? Tercari-cari bisnes yang tak perlukan modal yang besar untuk memulakan bisnes? Shaklee sangat la sesuai..Shaklee ini boleh dijalankan secara part time ataupun fulltime, hanya dari rumah, semuanya online. walau anda seorang isteri yang tak pandai bawa kereta pun boleh menjalankan perniagaan ini..

Mengapa Shaklee ??

Modal?
Memadai register sebagai member rm75(semenanjung) or RM85 (sabah swk). Tak perlu ribu2 kerana stok Shaklee yg pegang, melainkan anda nak beli sdikit stok simpan dirumah, tapi tak perlu sampai ribuan ringgit, tak perlu LOAN segala bagai. NO HEAD HUNTING.. TAK PERLU CARI2 ORG. 

KELAS?BIMBINGAN?TAK TAHU APE2? 
Majoriti yang buat Shaklee adalah dari rumah (surirumah mahupun yg bekerja sepenuh masa).. Jadi mmg tak dpt nak attend kelas malam2.. 'kelas' kami adalah flexible.. semua ada dihujung jari..Hanya melalui alam maya..tak perlu meeting sampai lewat malam...latihan di alam realiti juga disediakan.depends on request. DAN OF COURSE, sume pun bermula dgn ZERO tak tahu apa-apa.. sebab tu pentingnya upline.upline anda adalah MAK anda, coach anda, cikgu anda..dalam grup kami, mak diajar untuk bertanggungjawab dengan anak-anak yg NAK berjaya.. 

KENAPA PERLU JOIN grup saya? 
Saya tak paksa.. Saya sendiri dah mulakan dengan modal free membership..hehe..Dari sekadar hanya utk berkongsi, tapi akhirnya, ramai yg cari.. tak perlu paksa2 org....Bukan angan2, bukan sekadar slogan.. BUKAN SAYA SEORANG YG DAH RASA benefit dari segi cash,bakal menerima convention, car bonus.. TETAPI ramai lagi di dlm grup tu yg dah rasa kebenarannya.... saya happy bile lihat ramai yg dah rasakannya.. sbb tu sy dan anak2 buah saya berbesar hati utk membantu jika anda benar2 ingin mencari peluang side income tanpa perlu keluar sehingga lewat malam tinggalkan anak keluarga..Jom work together.. 

NEXT STEP 
Setelah anda mendaftar, saya akan add dlm secret grup FB KAMI iaitu dibwh grup JUTAWAN2 Shaklee... itulah yg membezakan kami... GRUP KAMI DI FB .....EKSLUSIF UTK YG TERPILIH SAHAJA?JOmmm.. Grup Jutawan dah melahirkan ramai bakal2 jutawan...dan percayaah 'MACAM MACAM ADA' didalam grup tu..semua INFO dan ILMU didalam tu PERCUMA UTK ahli yg sah berdaftar dgn KAMI SAHAJA....PERCUMA yer.. skrg ni takde bende free.. tapi info2 didalam tu FREEE.. hehe... YG PASTI. YOU WONT BE ALONE. anda ada 'famili JUTAWAN di alam maya' yg sama2 membantu susah senang.. INsyaALLAH... 


Bagaimana nak REGISTER? 

Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut dan proses pendaftaran. Option utk register FREE(jika taknak byr rm75) adalah dgn membeli brg dlm rm700.. tapi kalo takde budget.. memadai byr rm75


Join saya,jana pendapatan lebih:


PM di fb : Sue Hasan
SMS / Whatsapp / Wechat : 017-3086058


Continue Reading

Awet Muda dengan VIVIX Shaklee

Bagi yang tengah mencari supplemen untuk awet muda , sihat dan bertenaga seperti 25tahun lebih muda dari usia , saya cadangkan anda mencuba Vivix Shaklee ini.






RAMUAN SEMULAJADI VIVIX

1. Anggur Muscadine
~ anggur liar yang mempunyai 20 kromosom dan kerana pasangan tambahan kromosom ini is menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh.

2. Carrot Unggu
 ~ Sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterprnes dan anthocyanins antioksidan yang mustajab. Asid Klorogenik yang terdapat dalam carrot ini dapat membantu mengurangkan diabetes dan penyakit koronari jantung.

 3.Elderberry
~ Mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok, dan serangan sakit jantung. Juga bagus dalam pengurangan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.

 4. Polygonum Cuspidatum
~Mempunyai manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplemen anti-penuaan seperti resveratrol. Resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol , merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet, dan mengurangkan berat badan.

 
Bahan-bahan utama vivix telah di uji secara klinikal dan ianya ekslusif dan selamat dari Shaklee.


Untuk keterangan lanjut & pesanan :


PM : Sue Hasan (fb)
SMS / Wechat / Whatsapp : 017-3086058
COD : Kepong , Selayang , Batu Caves
Pos : Seluruh malaysia



Continue Reading