Side Income


Alhamdulillah , saya dah merasai manisnya buat side income dengan Shaklee. Saya juga mempunyai kerja hakiki..makan gaji kata orang.Tapi itu tidak menghalang saya dari terus menjalankan bisnes di hujung jari ni.Kekangan masa? Yes,semua orang pun rasa takda masa / tak sempat nak buat...begitu juga dengan saya pada suatu masa dulu.Tapi berkat bimbingan dari mentor kesayangan, doa ,serta dengan izin yang maha Esa,saya boleh lakukannya.

Kalau uolls masih tercari-cari bisnes yang boleh dibuat di rumah? Tercari-cari bisnes yang tak perlukan modal yang besar untuk memulakan bisnes? Shaklee sangat la sesuai..Shaklee ini boleh dijalankan secara part time ataupun fulltime, hanya dari rumah, semuanya online. walau anda seorang isteri yang tak pandai bawa kereta pun boleh menjalankan perniagaan ini..

Mengapa Shaklee ??

Modal?
Memadai register sebagai member rm75(semenanjung) or RM85 (sabah swk). Tak perlu ribu2 kerana stok Shaklee yg pegang, melainkan anda nak beli sdikit stok simpan dirumah, tapi tak perlu sampai ribuan ringgit, tak perlu LOAN segala bagai. NO HEAD HUNTING.. TAK PERLU CARI2 ORG. 

KELAS?BIMBINGAN?TAK TAHU APE2? 
Majoriti yang buat Shaklee adalah dari rumah (surirumah mahupun yg bekerja sepenuh masa).. Jadi mmg tak dpt nak attend kelas malam2.. 'kelas' kami adalah flexible.. semua ada dihujung jari..Hanya melalui alam maya..tak perlu meeting sampai lewat malam...latihan di alam realiti juga disediakan.depends on request. DAN OF COURSE, sume pun bermula dgn ZERO tak tahu apa-apa.. sebab tu pentingnya upline.upline anda adalah MAK anda, coach anda, cikgu anda..dalam grup kami, mak diajar untuk bertanggungjawab dengan anak-anak yg NAK berjaya.. 

KENAPA PERLU JOIN grup saya? 
Saya tak paksa.. Saya sendiri dah mulakan dengan modal free membership..hehe..Dari sekadar hanya utk berkongsi, tapi akhirnya, ramai yg cari.. tak perlu paksa2 org....Bukan angan2, bukan sekadar slogan.. BUKAN SAYA SEORANG YG DAH RASA benefit dari segi cash,bakal menerima convention, car bonus.. TETAPI ramai lagi di dlm grup tu yg dah rasa kebenarannya.... saya happy bile lihat ramai yg dah rasakannya.. sbb tu sy dan anak2 buah saya berbesar hati utk membantu jika anda benar2 ingin mencari peluang side income tanpa perlu keluar sehingga lewat malam tinggalkan anak keluarga..Jom work together.. 

NEXT STEP 
Setelah anda mendaftar, saya akan add dlm secret grup FB KAMI iaitu dibwh grup JUTAWAN2 Shaklee... itulah yg membezakan kami... GRUP KAMI DI FB .....EKSLUSIF UTK YG TERPILIH SAHAJA?JOmmm.. Grup Jutawan dah melahirkan ramai bakal2 jutawan...dan percayaah 'MACAM MACAM ADA' didalam grup tu..semua INFO dan ILMU didalam tu PERCUMA UTK ahli yg sah berdaftar dgn KAMI SAHAJA....PERCUMA yer.. skrg ni takde bende free.. tapi info2 didalam tu FREEE.. hehe... YG PASTI. YOU WONT BE ALONE. anda ada 'famili JUTAWAN di alam maya' yg sama2 membantu susah senang.. INsyaALLAH... 


Bagaimana nak REGISTER? 

Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut dan proses pendaftaran. Option utk register FREE(jika taknak byr rm75) adalah dgn membeli brg dlm rm700.. tapi kalo takde budget.. memadai byr rm75


Join saya,jana pendapatan lebih:


PM di fb : Sue Hasan
SMS / Whatsapp / Wechat : 017-3086058


0 comments:

Post a Comment