Rahsia Bukan lagi Rahsia dengan Tonik VIVIX

Kekal Muda Dengan Vivix


Vivix minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru didalam pemakanan Polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum , Cuspidatum , Anggur Muscadine , Elderberi Eropah dan Lobak Unggu yang kaya dengan Polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel ant-penuaan semulajadi.
Fungsi / Kehebatan Vivix : 


  • Membantu menjaga dan memelihara kesihatan jantung , otak , sistem imun ,kesihatan sendi , perlindungan antioksidan ,peningkatan tenaga pada tahap selular kesihatan dan kesejahteraan
  • Memperbaiki DNA. Setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
  • Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
  • Membantu meningkatkan fungsi otak , kardiovaskular , otak , imuniti dan sendi. Semakin kita tua semakin kita akan rasa sakit sana sini. Ingatan pun makin pudar . Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Untuk Info & pesanan :
PM : Sue Hasan (fb)
SMS / Whatsapp / Wechat : 017-3086058
COD : Kepong , Selayang , Batu Cave
Pos : Seluruh Malaysia (cas bergantung kepada kuantiti barangan )

0 comments:

Post a Comment