SHAKLEE COLLAGEN POWDER (SCP)

Bismillahirrahmanirrahim...



Nampaknya bulan ni memang bulan menggebukan diri la yer..maklum la promo SHAKLEE COLLAGEN POWDER katakan.Buy 6 Free 1..haaa..tak ke menerujakan tu..

Sudahla dapat kulit cantik,tulus mulus,cerah berseri,licin lagi haa..dapat pulak free membership & cash rebat RM100.++...dah beli,orang pulangkan balik pulak duit kita yer..aisshhh..rugi tak grab awal2.

Btw,sesapa yang nak mencuba 1 kotak dulu pun takda masalah.Harga still PROMO habis punya..khas untuk uolls..sekali cuba,lepas ni confirm order berkotak2 lagi.Kenapa nak repeat order lagi??sebab ........... (jawab sendiri..hihi).Kesan pengambilan SCP ni boleh di lihat dalam beberapa hari jer...

So pada sape2 yang nak saya COD area Selayang,Batu Cave & kepong PM saya hokey..lagi murah sebab FREE delivery.




Untuk info lanjut & pesanan :


Sue Hasan
Shaklee Independant Distributors : 927871
SMS/Whatsapp/Wechat : 017-3086058
COD : Selayang , Batu Cave , Kepong
           (free delivery)

0 comments:

Post a Comment