Kelebihan Shaklee Collagen Powder




Fungsi 7 bahan dan Shaklee Collagen Powder


1. Kolagen daripada sisik ikan merah
Shaklee menggunakan sisik ikan merah yang mengandungi kandungan kolagen yang bersifat premium yang mana ia mudah di serap dan kurang kontaminasi berbanding kolagen yang diperoleh daripada haiwan lain. Kolagen daripada ikan mempunyai banyak elastin yang berkerjasama dengan kolagen untuk memastikan kulit tegang , lembut dan anjal.

2. Ekstrak biji Camellia Japonica
Biji Camellia Japonica mengandungi Oleic Acid untuk meningkatkan kelembapan dan kelembutan kuli. Camelliai Japonica juga mengandungi Isoflavones , antioksida semulajadi yang membantu mengurangkan radikal bebas yang merosakkan kulit.

3. Vitamin C
Untuk meningkatkan penghasilan kolagen dalam kulit dan antioksida baik untuk kulit.

4. Vitamin B2 , B6
Vitamin B memainkan peranan dalam metabolisma karbohidrat , lemak dan protin untuk menghasilkan tenaga yang di perlukan untuk menghasilkan kolagen.

5. Ekstak Pfaffia
Pfaffia juga di gelar sebagai ginseng Brazil yang bila digabungkan dengan ekstrak biji benih Camellia Japonica dapat menyokong pembentukkan kolagen dan asid hialuronik.Ia digunakan secara tradisioanl untuk merawat rambut gugur , ketidakseimbangan hormon dan meningkatkan tenaga batin... (tenaga batin???hihihi)

6. Ekstak kerang-kerangan
Glukosamina daripada ekstrak kerang-kerangan adalah penting dalam sintesis bendalir sinovia bagi melicinkan pergerakan sendi dan melembabkan mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

7. Lactobacillus Acidophilu (berbelit2 lidah nak sebutnya..)
Lactobasillus acidophilus ialah sejenis bakteria baik . Ia membantu mengimbangi usus mikroflora dan memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi menigkatkan penyerapan kolagen.



Untuk info & pesanan :








PM di fb : Sue Hasan
SMS / Wechat / Whatsapp / Viber : 017-3086058
COD : Kepong , Batu Cave , Selayang
Continue Reading

SET SLIMMING

Nak kuruskan badan secara sihat dan semulajadi?

Saya ada beberapa cadangan suplemen untuk anda.Kebanyakkan pelanggan yang dah cuba memang berkesan.Bukan kurus je tau malah dapat bonus kulit cantik..dan badan pun sihat.Biasanya umtuk kuruskan badan ini kena la ada agent untuk DETOKS kan..Di Shaklee kita syorkan untuk detoks dengan Herblax dan Alfalfa.Kenapa kena detoks yer??Detoks adalah proses pembersihan usus dimana segala toksin , lemak , dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air beasa.Slepas didnding usus kita bersih,baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.Kunci asas untuk kurus semestinya la DETOKS..


HERBLAX

* Untuk mereka yang ingin mengurangkan berat badan,selalu mengalami sembelit
* Untuk mereka yang menghadapi masalh penghadaman
* Untuk detoks usus,jadi vitamin mudah di serap oleh badan.Selamat untuk ibu menyusu.









ALFALFA

* Mencuci usus dan membuang sisa toksin dalam badan
* Menuetralkan asid dalam badan
* Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
* Melegakan sembelit
* Membuang angin dalam badan
* Menyingkirkan lemak dan kolestrol
* Mencuci hati , darah dan usus




LECITHIN

* Memecahkan serta mencairkan lemak terutama kolestrol
* Menurukan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik (HDL)
* Membantu kawal paras triglycerides
* Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak tersendat di pembuluh darah
* Mengurangkan kesan buruk yang wujud disebabkan oleh masalah kolestrol


Bagi yang mempunyai bajet lebih , saya cadangkan anda untuk mengambil set ini beserta dengan ESP atau Cinch atau Omega Guard..If ada bajet lebih yer..memadai juga jika nak cuba set bajet dulu.




OMEGA GUARD

*  Meningkatkan hormon Leptin yang mengawal selera makan
* Membakar lemak dengan lebih cepat
* Meningkatkan metabolisme



ESP (Energizing Soy Protein)

* Memberi rasa kenyang atau mengawal selera makan
* Menguatkan otot yang berfungsi memecahkan lemak
* Membantu pembaharuan sel.Membina otot baru supaya tidak menggelebeh.
* Kekal bertenaga sepanjang hari
* Sesuai untuk diet kepada ibu menyusukan dan menghasilkan susu dada yang pekat.






CINCH SHAKE MIX

* Protin membantu meningkatkan metabolisma tubuh
* Meningkatkan perkembangan otot ( tidak menggelebeh)
* Menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak
* Protin boleh membakar lemak sehingga 35%










Untuk info dan pesanan :









PM di Fb : Sue Hasan
SMS/Whecat/Whatsapp/Viber : 017-3086058
COD area : Kepong , Batu Cave , Selayang
                  (free delivery)
Continue Reading

CINCH SHAKE MIX


Kurus dengan SELAMAT & BERKESAN


Campuran Proprietari Protin dengan Leusina

  • Bebas Laktos
  • Rendah Glisemik
  • Soya bukan GMO

Cinch Shake sangat enak dan merupakan cara berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.

  • Diperkaya  dengan Leucine bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan.
  • Kaya dengan protin yang membantu anda merasa kenyang dan puas.
  • Tinggi serat dengan 6g setiap hidangan.

Cinch Shake terdapat dalam 3 perasa :-
  1. Coklat
  2. Cafe Latte
  3. Vanilla

Serve for a month per bottle

Untuk info & pesanan :









PM di Fb : Sue Hasan
SMS/Wechat/Whatsapp/Viber : 017-308058
COD area : Kepong , Batu Cave , Selayang
Continue Reading

SHAKLEE COLLAGEN POWDER


Untuk rasa lebih sihat , kulit sihat menawan



Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg  propreatari RSS (Red Snapper Scale) Collagen.Kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang di ekstrak daripada sisik ikan merah.Kolagen Shaklee bermolekul sangat ringan,kira-kira 1000 Dalton*,dapat di serap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuan utamanya termasuk,ekstrak biji benih Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan , ekstak kerangkerangan , Lactobasillus acidophillus , Vitamin C dan Vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesan Kolagen RSS dan menyokong kecantikkan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan segera anda.Setiap hidangan di pek dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakan secara segera pada bila-bila masa di mana sahaja.


*Berat molekul di ukur dalam unit Dalton


Untuk info & pesanan :










PM : Sue Hasan
SMS/Wechat/Whatsapp/Viber : 017-3086058
COD : Kepong ,Batu Cave ,Selayang
Continue Reading

OMEGA GUARD

Jom Kenal OMEGA



Omega...omega...apa sebenarnya omega ni..??


Mungkin ada dari uolls dah tahu ape sebenarnya yang terkandung dalam sesetengah Omega kan.For those yang belum tahu lagi jom study ape sebenarnya Omega yang femess ni..


# Omega tergolong dalam kumpulan asid lemak tak tepu (essential unsatured fatty acid) yang mempunyai ikatan karbon2 berkembar pada kedudukan n-3 iaitu pada hujung methyl dalam molekulnya.Oleh kerana itu ia digelar Omega 3.

Terdiri daripada :

1) Eicosa Pentonoic Acid (EPA)
2) Docosa Hexanoic Acid (DHA)
3) Alpha Linolenic Acid (ALA)


Terlalu banyak kajian saintifik telah membuktikan bahawa Omega amat berkait rapat dengan kesihatan yang baik.

*** Tahukah anda pada 8 September 2004,USFPA iaitu badan bertanggungjawab menjaga hal ehwal perubatan di US telah mengeluarkan kenyataan menyokong Omega 3 sebagai satu supplemen yang boleh mengurangkan risioko penyakit jantung koronari.


So saya sarankan anda di luar sana jadikan habit mengamalkan Omega guard ini WAJIB..tak kisah la ape brand k,for me ofcoz Shaklee Omega Guard la kan,kerana Omega Shaklee telah melalui proses penyulingan proprietri tiga molekul.Shaklee telah melabur kos yang banyak untuk mendapatkan minyak ikan yang bebas arsenik , merkuri , kadmium , dioksin dan PCB.

Meh kita tengok jadual kat bawah ni yer..



Buat la pilihan yang tepat k..tak rugi melabur untuk kesihatan anda.Memetik artikel dalam majalah I-Sihat :-

"Menurut pakar dari Amerika Syarikat,sekiranya diet anda mengandungi kurang asid lemak omega 3 , otak anda akan menjadi 2 tahun lebih tua dari umur sepatutnya.Kajian ini jyga mendapati individu dengan tahap darah asid lemak omega 3 di bawah 25% , memberikan markah yang lebih rendah dalam ujian yang melibatkan masalah penyelesaian dan pemikiran abstrak."


So,pakat-pakat telan Omega Guard lepas ni yer..Mak, ayah ,suami ,anak ,isteri semua pun boleh ambil.


Untuk info dan pesanan dengan saya,ofcoz special price untuk anda k..hanya untuk anda.










PM di Fb : Sue Hasan
SMS/Wechat/Whatsapp/Viber :017-3086058
COD : Kepong , Batu Cave , Selayang


Continue Reading

OMEGA GUARD

Leptin dan Omega Guard


Tahukah anda,leptin adalah hormon yang memainkan peranan penting dalam mengatur tenaga simpanan atau lemak dan pengeluaran tenaga atau pemecahan lemak termasuk nafsu makan dan metabolisma.Genetik ini terletak pada kromosom nombor 7 dan merupakan hormon penting dalam pengaturcaraan tenaga tubuh seseorang.Jadi kat sini Leptin sangat membantu dalam proses penurunan berat badan.Antara fungsi Leptin ini adalah : 


* Mengawal selera makan dan metabolisma
* Menghantar isyarat kepada otak supaya menghadkan rasa lapar
* Mengurangkan aktiviti neuropeptida Y (neurotransmitter yang boleh mencetuskan refleks kelaparan,Neuropeptida Y yang tinggi boleh mengurangkan pengeluaran tiroid dan memberi kesan negatif terhadap metabolisma)
* Meningkatkan metabolisma dan membakar lemak badan berlebihan menjadi tenaga.


Walau apapun cara anda untuk menurunkan berat badan,hormon Leptin la yang membantu dalam penurunan berat badan tersebut,jika tidak usaha anda akan sia-sia kerana tahap kelaparan dan selera makan tetap menjadi-jadi.


Nampak tak macamana Leptin penting dalam membantu tubuh badan.Bukan setakat nak kurus sahaja,

So...nak mencuba?contact saya hokey...Normal price RM136.00.Jangan risau,ada harga special untuk anda.Macamana?contact saya segera ok...


Untuk Info & Pesanan :  


Sue Hasan
PM di fb : Sue Hasan
SMS/Wechat/Whatsapp/Viber : 017-3086058
COD : Kepong , Batu Cave , Selayang
POS : Seluruh Malaysia


Continue Reading

SHAKLEE COLLAGEN POWDER (SCP)

Bismillahirrahmanirrahim...



Nampaknya bulan ni memang bulan menggebukan diri la yer..maklum la promo SHAKLEE COLLAGEN POWDER katakan.Buy 6 Free 1..haaa..tak ke menerujakan tu..

Sudahla dapat kulit cantik,tulus mulus,cerah berseri,licin lagi haa..dapat pulak free membership & cash rebat RM100.++...dah beli,orang pulangkan balik pulak duit kita yer..aisshhh..rugi tak grab awal2.

Btw,sesapa yang nak mencuba 1 kotak dulu pun takda masalah.Harga still PROMO habis punya..khas untuk uolls..sekali cuba,lepas ni confirm order berkotak2 lagi.Kenapa nak repeat order lagi??sebab ........... (jawab sendiri..hihi).Kesan pengambilan SCP ni boleh di lihat dalam beberapa hari jer...

So pada sape2 yang nak saya COD area Selayang,Batu Cave & kepong PM saya hokey..lagi murah sebab FREE delivery.




Untuk info lanjut & pesanan :


Sue Hasan
Shaklee Independant Distributors : 927871
SMS/Whatsapp/Wechat : 017-3086058
COD : Selayang , Batu Cave , Kepong
           (free delivery)

Continue Reading