VITAMIN C SUSTAINED RELEASE 500G

Segalanya tentang Vitamin C Sustained Release 500mg



Bismillahirrahmanirrahim dan Asssalamualaikum W.B T..
Dekat seminggu juga saya tak berblog,menyetel keje yang wajib dulu..walaupun sibuk dengan kerja lain,phone saya 24jam boleh di hubungi yer..hanya untuk anda..hihi..Kali ni nak cita pasal kebaikan,kelebihan & keistimewaan Vitamin C kegilaan ramai.So f ar ramai yang dah tahu stok Vitamin C Sustained Release 500g dah hampir setahun out of stok.Mesti ramai jugak yang tertanya2 kenapa lama sangat stok ni nak ada balik kan..TETAPI jangan risau,Shaklee dah inform end of October stok will AVAILABLE at all branch!!!
Wahh...betul2 news yang mengejutkan saraf otak nih!
So pada sape2 yang dah lama tertunggu2 stok ni kembali,better cepat2 serang sebab Vitamin C Sustained Release 500g Shaklee ni saaangaattt laris ye adik kakak,makcik2...




Kenali BUAH OREN
----> Buah oren amnya memang di kenali ramai akan khasiatnya.Buahnya yang berwarna oren,rasa dan baunya amat menarik sesiapa saja yang amat menggilakan khasiatnya.Di sebalik rupa warna serta rasanya yang sedap,ia amat kaya dengan vitamin,mineral serta kaya dengan serat yang di perlukan oleh tubuh badan.



MANFAAT VITAMIN C SUSTAINED RELEASE 500g SHAKLEE :
1 ) Anti oksida yang baik
   --- > Merupakan vitamin mudah larut air yang berperanan dalam proses pembentukkan kolagen


 2) Peningkatan system IMUN
 --- > Berperanan dalam proses penyerapan zat besi(bukan berasal dari haiwan) sehingga dapat mencegah dan membantu penyembuhan ANEMIA.Kajian menunjukkan juga bahawa Vitamin C dapat mencegah kerosakan sel akibat aktiviti molekul radikal bebas.Radikal inilah yang mencetuskan pelbagai penyakit (selsema,alergi,asthma dan kulit)

3) Memerangi kanser
  --- > Berkuasa dan mampu meningkatkan INTERFERON semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-Cells untuk melawan kanser dan mengeluarkan kimia dari tubuh.

4) Mencantikkan KULIT
 --- > Pengambilan vitamin c setiap hari akan membantu anda memiliki kulit yang cerah,melambatkan penuaan,mencegah pigmentasi dan melambatkan PENUAAN!

5) Mengekalkan kolestrol sihat
  --- > Mampu megurangkan kolestrol dan mengawal tekanan darah.Ia mengekalkan kapilari darh yang sihat,menghalang pendarahan dalam hidung dan skurvi.


Sustained Release Vitamin C 500mg
Normal Price : RM92.70
Special price : RM XX (PM lerrrr)




Perbezaan Vita C Shaklee dengan Vita C lain :

~ Merupakan Vita C pertama yang natural dan bertindak secara Sustained Release yang berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh badan selama 24jam.

~ Rumusan unik yang membenarkan pelepasan Vita C secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.

~ Satu tablet mengandungi 500mg Vita C iaitu bersamaan dengan 7 1/2 biji buah oren.

~ Membekalkan Bioflavinoid dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg yang bekerja untuk meningkatkan keberkesanan Vita C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada supplement Vita C ( mengelakkan salur darah dari runtuh/bocor, meningkatkan fungsi Vita c, mengelakkan daripada ianya cepat teroksida dan merosakkan sel )

~ Terdapat juga dalam bentuk yang boleh dikunyah Chewable Vita C.







For more info & Order :

SMS/Whatsapp/Wechat : 017-3086058
COD : Kepong,Selayang,Batu cave
Pos  : Seluruh Malaysia




0 comments:

Post a Comment