VITALEA - IRON FORMULA

VitaLea - Multivitamin terbaik  V(*_*)V

Kekurangan vitamin asas tingkatkan risiko penyakit !!

Apakah kelebihannya jika saya selalu mengambil multivitamin setiap hari? Adakah dapat membantu saya kelihatan cantik atau membuat saya lebih menarik ?

~ Jika anda mengambil multivitamin untuk kelihatan cantik,mugkin konsep itu kurang tepat berbeza jika anda mengambil mutivitamin itu untuk kelihatan lebih sihat dan ceria.

~ Pengambilan multivitamin ini tidak perlu sekiranya anda mengamalkan pemakanan yang sihat..cuba kaji balik,sihatkah pemakanan anda selama ini?hihi...

~ Kekurangan multivitamin dalam badan mendedahkan diri kepada sebarang penyakit..tak takut ke??

KEISTIMEWAAN VITALEA (MULTIVITAMIN) SHAKLEE :

Ianya dikatakan KILLER PRODUCT OF SHAKLEE kerana ianya adalah multivitamin berserta IRON yang sangat penting untuk pembentukkan darah dan sel.2biji Vitalea bersamaan dengan 40 jenis hidangan lauk.40 jenis ok..larat ke nak telan sehari 40 jenis lauk ni??berapa pulak ongkosnya..haha..Vitalea sebotol RM88.70/120 tablet..berapa sen sangat je untuk sebiji tu dari nak belanja duit beli 40 jenis lauk sehari..kan2..tu belum dapat special price yang super murah dari saya...











Hubungi pengedar sah anda :
SID : 927871
FB : Sue Hasan
SMS/Whatapps/Wechat : 017-3086058
COD : Kepong,Selayang,Batu Cave
Pos : Seluruh malaysia (postage bergantung kepada kuantiti barangan)
** Dapatkan konsultasi percuma & esklusif dari saya 

0 comments:

Post a Comment