suehasan.com: ESP SHAKLEE

ESP SHAKLEE


Hot item abad ini !!!


Energizing Soy Protein (ESP) - The most WANTED !!

Wah..Tajuk pun dah menakutkan yer..WANTED..kalau orang,memang ada masalah la kan..ESP ni pun ada masalah jugak..Masalah larisss sangat sampai beberapa kali SOLD OUT...haaa...kenapa yang boleh sampai sold out tu??Well..Jom check it out apa yang SPECIAL HOT WANTED sangat ni...

Memetik kata-kata Dr.Mohamed Nasr,Director of Medical Care & Diagnostic Centre of Lake Villa di Illinois,USA.

 

"You can fell so very good about shaklee's soy protein and how we can help so many people who are looking for was to improve their health "



Apa istimewa sangat dengan ESP ni sampai Dr.Nasr yang hebat tu pun puji ?

1) Meningkatkan penyerapan protin,mengatasi masalah angin dan ketidakselesaan perut
2) Mengurangkan paras kolestrol dalam darah
3) Kajian menunjukkan protin soya meningkatkan ketumpatan tulang
4) Menghalang LDL (kolestrol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
5) Menghalang pembentukkan batu karang yang biasa dialami oleh kaum lelaki (perempuan tidak terkecuali)
6) Mengelakkan kerosakkan buah pinggang
7) Mengandungi protin lengkap dan isoflavene mencukupi di mana isoflavene berupaya melawan kanser.
8) Terbukti secara klinikal mampu mengekalkan tenaga dalam badan berjam lamanya
9) Memekatkan susu dada untuk para ibu agar anak lebih puas dan cepat kenyang
10) Sesuai untuk kulit yang bermasalah (jerawat/berparut,kusam)
11) Sebagai diet untuk mengurangkan berat badan

***Dapatkan dengan harga istimewa dari saya....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

suehasan.com Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign