ADVANCE JOINT HEALTH TABLET - AJHT

Advance Joint Health Tablet - Sekuriti SENDI anda!

Mengapa ia di katakan "sekuriti" sendi ??
~ Shaklee AJHT adalah suatu formulasi proprietri yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan.Ia dapat menyokong pergerakkan kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.Ia di hasilkan daripada ramuan aktif yang bertindak pantas bagi menyokong keperluan makanan kesihatan untuk sendi.

Siapa yang memerlukan AJHT ??
~ Lelaki dan wanita dewasa yang mencari produk semulajadi untuk kesihatan sendi dan amat sesuai untuk golongan berusia.Orang muda yang menjalani kehidupan yang aktif dan lasak juga boleh memanfaatkan supplemen ini.

Mengapa mengandungi ekstak jagung dalam AJHT ?
~ Ekstark jagung secara semulajadinya kaya dengan "glukosamina" yang merupakan gul amino dan merupakan blok binaan utama proteoglikan.Ia di gunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melicinkan sendi.Ekstrak jagung membantu melindungi sendi dan tulang rawan untuk jangka masa yang lama.

Apa itu Boswillea dan fungsinya dalam AJHT ?
~ Boswillea merupakan gum ressin daripada pokok Boswillea Serrata.Bahan aktif utama ekstrak Boswillea Serrata ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti radang semulajadi.Oleh kerana ia mengandungi asid boswelik yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi dan mengandungi unsur-unsur semulajadi menjadikan ia tablet sendi yang istimewa dari Shaklee.

Bebas Kondroitin !
~ AJHT Shaklee tidak mengandungi sulfat kondroitin yang mana mengganggu penyerapan yang baik ketikan di ambil secara oral (telan).Ini di buktikan dengan kajian yang telah dijalankan.

AJHT istimewa !
~ Istimewa kerana mengandungi Vitamin C,Mineral surih zink,tembaga (iron) dan mangan.Ia merupakan faktor sampinga enzim-enzim yang menghasilkan dan membina kolagen.Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain dalam tubuh.Boleh juga di ambil bersama Ostematrix untuk mengekalkan tulang yang sihat dan kuat serta membantu melancarkan lagi pergerakkan sendi.....~For More Info & Order :
SMS/WA/Wechat : 0173086058

* Dapatkan dengan harga special dari saya serta konsultasi percuma dengan setiap pembelian.

0 comments:

Post a Comment